Våra Tjänster

Vi erbjuder

Galler

Galler kan fås fasta eller öppningsbara. Gallren tillverkas enligt gällande normer. Galler monteras av vår kunniga personal vilket borgar för ett korrekt montage med maximal brytstyrka.

Vi erbjuder

Rulljalusier

Rullgaller och jalusier finns för både invändig och utvändig montering och kan levereras i kulör enligt önskemål, storleken är variabel och mäts innan beställning för rätt passform. 

Vi erbjuder

Aluminiumpartier

Vi erbjuder kompletta lösningar med både dörrar och fasader i aluminium och glas. Våra system går självklart att få som brandklassade.

Vi erbjuder

Säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrarna klassas numer enligt den nya inbrottsklassen RC 3 (RC=Resistance Class) i enlighet med den europeiska standarden för inbrottsklassade dörrar EN 1627. Våra säkerhetsdörrar erbjuds även med olika brandklasser (EI) och ljudreducerande klasser (dB).

Professionella tjänster

Montage

Galler monterade av oss är kända för hög kvalitet och stor funktionsduglighet. Genom vårt breda produktsortiment kan vi erbjuda inbrottsskydd för alla behov.

Professionella tjänster

Service

Vi utför service av rullgaller och rulljalusier på marknadens samtliga fabrikat. Vi utför tusentals serviceåtgärder årligen.

Du kan även teckna ett serviceavtal med oss. Det förlänger livstiden på ditt inbrottsskydd och slipper obehagliga överraskningar när du ska öppna eller stänga.

Professionella tjänster

Smidesarbeten

Vi utför olika typer av smidesarbeten åt både privatpersoner och företag. Anlita oss för diverse konstruktioner utomhus, men även smidesjobb för inomhusbruk. Behöver du hjälp med ritning och planering av ett smidesarbete? Inga problem; vi hjälper dig från dag ett!

Vill ha mer info om serviceavtal ?

Vi utför service av rullgaller och rulljalusier på
marknadens samtliga fabrikat.

Adress

Ornövägen 24, 132 32 Saltsjö-Boo

E - Post

info@profal.se

Telefon

070-448 52 70

© 2022 Profal AB. All rights reserved | Created by Graffstudio